Volkswagen Up! 1.0 60pk move up! (2012) #2
Uitvoering | Up! 1.0 60pk move up! |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2018 |
Tevreden VW Up gebruiker, met veel plezier gereden
Helaas heb ik na jaren veel rijplezier deze auto moeten inruilen. Met de auto is er niks aan de hand, maar mijn rijgedrag en behoefte is met de jaren veranderd sinds 2018. Ik rijd meer kilometers voor mijn werk en vanwege beenletsel wil ik nu ook automaat rijden.
Ik ben de 2e eigenaar van de Up, overgenomen van een oud vrouwtje toen de km
Pluspunten
- Actieradius is 675 kilometer op 1 tank van 35 L. 1 op 19,2 (niet 24,4 trouwens wat fabriek zegt)
- Goede stevige stoffen bekleding en krasvrij interieur.
- Rij soepel en redelijk stil, stabiele ligging.
- Deur is groot, waardoor je makkelijk instapt en spullen achterin kan plaatsen in 1 beweging.
Minpunten:
- Persoonlijk geen probleem maar het is 3 deurs, er zit bij mij nooit iemand erachter, comfortabele auto voor max 2 personen.
- 59 pk accelleert langzaam, 1 tot 100 is 14 seconden, dat voel je wel op de Brienenoordbrug. Inhalen is zeldzaam, ingehaald worden een gegeven.
- Schakelt 1-5 fijn, maar achteruit, wil hij weleens niet meteen pakken.
De auto is verkocht aan Autocity Rotterdam. Al deze jaren heb ik de auto goed onderhouden, gepoetst en is ook mosvrij aan de binnenkant, want met een tandenstoker werden de ramen schoongemaakt. Veel plezier aande volgende eigenaar.