Volkswagen Sharan 2.8 V6 4Motion Highline (2003)
Uitvoering | Sharan 2.8 V6 4Motion Highline |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Zeer mooie, ruime wagen, vooral in de deze kleur (donkerblauw) en met de mooie 17 inch lichtmetalen velgen. En nog snel ook! Vorige maand op wintersport geweest, echt ideaal! Dat komt natuurlijk ook door de vierwielaandrijving. Sneeuwkettingen heb ik niet hoeven te gebruiken toen we in de Zwitserse bergen reden. Snelheden boven de 180km/u zijn geen probleem, hij blijft goed sporen. Ook het geluidscomfort blijft dan op een aangenaam niveau. We gingen met vijf personen op vakantie, hierdoor blijft er meer dan genoeg ruimte over voor alle bagage. Als je alle zes de stoelen laat staan is dat wel wat minder.
De (standaard)uitrusting laat niets te wensen over, leren bekleding, lichtmetalen velgen, noem het maar op, deze auto heeft het. Als extra’s heb ik onder andere een dubbele Climatronic en een standverwarming laten monteren wat het comfort aanzienlijk verhoogd, vooral als je vaak passagiers vervoert die achter zitten. Ik heb ook een klasse drie alarm laten monteren, dit was een vereiste van de verzekering.
Al met al vind ik het een dijk van een auto(ook al is hij al een tijdje op de markt), hij mag nog wel even blijven!
Nog helemaal niets.