Volkswagen Sharan 2.0 (2001)
| Uitvoering | Sharan 2.0 |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2001 |
| Jaar van aanschaf | 2003 |
| KM-stand bij aanschaf | 51.000 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Ik heb deze auto bij Kamsteeg in Voorschoten in maart 2003 gekocht. Bij testrit startte de auto helaas niet! Slechte begin dus. De auto moest dus via een startaccu worden gestart. Bij oplevering krijg ik gelukkig een nieuwe accu.
Ik rijd tot op heden (31/12/2003) in deze auto al 10 maanden.
Sharan is een prima auto qua ruimte en vormgeving. Wij zijn meteen verliefd op de Sharan, na een lange zoektocht naar een mpv. De prijs is eigenlijk iets aan de hoge kant.
Voor deze Sharan hebben wij in een Passat gereden. Wij hebben goede ervaring met de Passat gehad als een goede en stevige auto. Daardoor hebben wij snel kunnen beslissen om de Sharan te kopen.
- Onze Sharan gebruikt zeer veel olie, ongeveer half liter olie per 1000 km. De garage kan geen olielekkage vinden en weet ook niet wat zij verder met deze probleem gaat aanpakken. Wij zijn heel erg bezorgd over deze probleem. Kamsteeg reageert onprofeessioneel met onze klacht.
- De rem maakt geluid. Ondanks heeft Kamsteeg de rem schoongemaakt, is de probleem niet opgelost. De rem van onze oude Passat maakte ook geluid, maar pas na 8 oud. Deze Sharan is nog geen 3 jaar oud.
- De interieur is mooi, maar de sluitingen zijn niet stevig. Asbak en deksels van opbergruimten gaan gemakkelijk los
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Volkswagen Sharan 2.0 Trendline, 7 persoons, climatronic, cruisecontrol, trekhaak, isofix.
- 2008

Volkswagen Sharan 2.0 TDI Comfortline VOORZIEN VAN AIRCO+CRUISE+NAV.!!BTW VRIJ !!
- 2008

Volkswagen Sharan 1.4 TSI Comfortline|GARANTIE|NAP|TREKHAAK|CRUISE|NAVI|PARK SENS
- 2010