Volkswagen ID.3 58kWh 1st Plus (2020)
| Uitvoering | ID.3 58kWh 1st Plus |
| Versnellingen | 1, Automaat |
| Bouwjaar | 2020 |
| Jaar van aanschaf | 2020 |
| KM-stand laatst | 1.500 km |
Uw test is niet objectief
Ik heb de test gelezen in AutoWeek. Uw ervaringen met het bedieningsysteem zijn niet objectief. Wel degelijk kun je zien hoeveel km je nog kunt rijden, is de bediening duidelijk en goed en gemakkelijk. Uw test is blijkbaar deels gebaseerd op oudere info. Bovendien is het verbruik bij ons lager, we leasen er 5, is iedereen super tevreden en wil niet meer terug naar de Golf die we voorheen reden. Bovendien heb ik de indruk dat u veiligheid, rijgedrag en vooruitstrevendheid te weinig laat meetellen in uw test, evenals veel andere eigenschappen die elke id 3 heeft, ook de goedkopere uitvoering. Jammer dat u hier er echt naast zit.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Volkswagen ID.3 Pro 58 kWh ADAPTIEF CRUISE CARPLAY NAVI STOELVERWARMING.
- 2022

Volkswagen ID.3 Pro 58 kWh 204 PK| Navigatie Pro | Achteruitrijcamera | Parkeersensoren | Stoelverwarming | Stuurwielverwarming | 19 Inch Velgen
- 2021

Volkswagen ID.3 Pro 58 kWh 204 PK| Dealeronderhouden | Navigatie Pro | Stoelverwarming | Stuurwielverwarming | Parkeersensoren | Buitenspiegels Elektrtisch Inklapbaar
- 2022
PRIVATE LEASE Volkswagen ID.3

Zo veel kost een nieuw accupakket voor deze populaire elektrische auto's

Volkswagen ID3 (2020-heden) - Occasion aankoopadvies

Gebruikte Volkswagen ID3 is elektrische prijspakker