| Uitvoering | ID.3 79kWh 204pk Pro S Limited Edition |
| Jaar van aanschaf | 2026 |
| KM-stand bij aanschaf | 55 km |
| KM-stand laatst | 55 km |
1e kilometers
op 16 juni de ID.3 opgehaald. Is ff wennen elektrisch rijden. Ook met de enorme instelmogelijkheden is het ff zoeken naar mijn persoonlijke voorkeur. Moest wennen aan een meer bewegende koets, door het gewicht en het strakke onderstel.
Mijn vorige auto (Fiat Tipo) was meer op comfort gericht. Niet dat de VW oncomfortabel is, maar de Fiat was meer een landschip. Niet zo erg als een oude amerikaan, maar je snapt het vast wel.
Kleinere kofferbak is wel ff wennen. van 550 naar 385 liter. Dit is alleen in de vakanties een kleine uitdaging.
Voordat ik de Fiat had, reed ik een Skoda Rapid. Deze had een kofferbak van 415. De VW heeft dus 30 liter minder. Hier komen we ook wel overheen.
Het verbruik van de ID.3 ligt zo op 14-15,4kwh/100km ligt er een beetje aan of de airco aanstaat. Als je bij 100% lading de airco aanzet, gaat er zomaar 100km van de range af....