Volkswagen Golf 1.6 (1998)
| Uitvoering | Golf 1.6 |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 1998 |
| Jaar van aanschaf | 2001 |
| KM-stand bij aanschaf | 51.000 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Een heerlijk en comfortabele auto. Het rijden met deze auto is niet echt sportief, maar lekker comfortabel. Het schakelen gaat redelijk vlot. het sturen gaat goed en direct. De 1.6 motor met 100 pk
doet zijn werk met veel souplesse in alle versnellingen en dat vooral boven de 3000 toeren, maar het starten lijkt soms op een dieselgeluid. Het interieur ziet er net uit, maar de stoelen zouden iets meer zijdelingse steun moeten hebben en wat ietsjes zachter geveerd mogen zijn. De ruimte voorin is goed, maar als je achterin zit en je bent boven 1.75 meter lang, dan kun je benen niet zo goed kwijt. Het sluiten van de deuren klinkt lekker dof en stevig aan, maar sluiten wel zwaar. Ik zou iedereen deze auto aanraden als je een goede en comfortabele auto zoekt, en een auto wilt hebben die zijn waarden goed vast houd.
Tot nu toe had ik beetje veel slijtage op de voorbanden, maar dat is een beetje door de vorige eigenaar veroorzaakt. Ook heb ik een raar roffelend geluid op de achterbanden. Dat is alles.