Volkswagen Golf 1.6 CL (1984)
Uitvoering | Golf 1.6 CL |
Bouwjaar | 1984 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
Ervaring
Ik heb deze auto gekocht in 2020 bij Garage Zuidbroek in Apeldoorn. Stond te koop als liefhebbers auto en was toen ook al voorzien van 3 delige wielen. Na het inruilen van de Volvo S40 ben ik hier een tijdje dagelijks in gaan rijden. Ik werkte en woonde toen in Apeldoorn, dus kon lopend naar het werk (dus heel betrouwbaar hoefde hij niet te zijn). Zeker gezien deze al "getuned/aangepast" was, kun je het comfort niet verwachten van hoe hij uit de fabriek is gerold. Er zat een TA Technix schroefset onder welke relatief stug was. In deze tijd is de Golf ook opnieuw gespoten, nieuwe bumpers en grill, andere velgen gemonteerd en een heckblende geplaatst. In de tijd dat ik hem heb gehad heeft hij 2 keer een kleine beurt nodig gehad en is de carburateur opnieuw afgesteld. Verder is er niets defect gegaan en startte altijd in een keer. Uiteindelijk helaas (met spijt) deze Golf weer verkocht omdat ik een comfortabelere auto wilde halen voor dagelijks gezien ik verhuisd was.