AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Volkswagen Golf 1.5 eHybrid Life Edition (2025)
| Uitvoering | Golf 1.5 eHybrid Life Edition |
| Versnellingen | 6, Automaat met dubbele koppeling |
| Bouwjaar | 2025 |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand laatst | 200 km |
De eerste dag
Binnenkort een review. Met 20-25k per jaar kan ik straks een goede review geven. Eerste indruk:
- zeer zuinig op elektriciteit (15 kWh)
- degelijke auto, beetje saai
- relatief stil interieur
- gebruikersvriendelijk info systeem
- voorspelbare wegligging en comfortabel
Ik heb de 204 pk sterke phev, life edition met 18 inch velgen en comfortpakket.
Kom uit een Mercedes C klasse (W205). De Volkswagen is mijn gedeeltelijke overstap naar elektrisch rijden. Over een jaar of 3 volledig over als het bevalt.
Later meer!
PRIVATE LEASE Volkswagen Golf
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Volkswagen Golf 1.5eHybrid 200kW/272PK GTE · Leder · Trekhaak · Apple/Android Car Play · 360°Camera · Elektrische stoelverstelling · Garantie tot 01-02-2030 of 100000km.
- 2025
€ 43.740

Volkswagen Golf 1.5eTSI/150PK Style DSG edition 50 · Panoramadak · Camera · Apple/Android Car Play · Head-up Display · Navigatie · Massagefunctie · Garantie tot oktober 2026
- 2024
€ 34.440

Volkswagen Golf 1.5 eHybrid Life Edition 204 PK | Fysieke Voorraad | Direct Leverbaar | 18 Inch Catania | Achteruitrijcamera | Parkeersensoren | Sfeerverlichting | Adaptieve Cruise Control | Digitale Cockpit
- 2025
€ 40.900

Sterkste Volkswagen Golf GTI ooit heeft Nederlandse prijs

Volkswagen Golf II tegen muur geramd: 'Enorm verschil met nu'

Volkswagen Golf R doet er nog een schepje bovenop
Reportage

Plug-in hybride Volkswagen Golf presteert elektrisch al bijna hetzelfde als eerste e-Golf