Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk Business R (2018)

Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk Business R (2018)

UitvoeringArteon 2.0 TSI 190pk Business R
Versnellingen7, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2018
Jaar van aanschaf2018

Mooie wagen

Heb nu 4500 km gereden met deze auto ben heel tevreden. brandstof verbruik staat nu op 8.1liter per 100km dat is wel 2 liter meer dan fabrieksopgave maar voor zo'n auto valt mij het nog mee 2.0 liter 190pk,auto is full optie best prijzig maar het is wel een auto waar naar om gekeken wordt.ik ben tevreden over deze auto.

jammer van de zielige reakties

1)Jameer dat sommige mensen weer zo'n negatieve reaktie moeten schrijven over saaie duitse auto en dat soort dingen, als ik om mij heen kijk en deze auto wordt saai genoemt dan weet ik het niet meer.
2)lease grijs is volgens mij de zilver variant dit in mangan grey.
3)de foto"s krijg ik niet gedraaid daar baal ik zelf ook van.
4)extra info: nu nog steeds tevreden over deze auto .
de inklapbare trekhaak is super makkelijk
de ruimte achterin is zeer ruim
goede geluidsinstalatie die dynaudio
heb met caravan gereden deze lag als een huis achter de wagen +/-1350kg max laad van de caravan + max laad auto is samen 3480kg dus kan je nog met b rijbewijs en nog boven 90km uur in frankrijk mee rijden dat is ook een plus.
-auto heeft voledig reservewiel wat ook een veilig gevoel geeft op reis .
gebruik op snelweg is ongeveer 6.7l/100 in bebouwde kom 9l/100km
mensen houd het een beetje gezellig bedankt!!