AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Toyota Yaris Verso 1.5 16v VVT-i Linea Luna (2001)
Uitvoering | Yaris Verso 1.5 16v VVT-i Linea Luna |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Toyota=degelijk
Zoals de titel al zegt, er is weinig slechts over de Yaris Verso te melden, APK en OH beurten zonder grote kosten, hoewel de apk in 2013 wel een nieuwe uitlaat kostte a 548 Euro. De Michelin Enrgy Savers gaan al 40k mee, nog 4,5 mm profiel. Verbruik schommelt rond de 6,5 ltr, mixed AB en dorp. Het enige wat opvalt is dat de koplamphuizen dof worden, moeten regelmatig (1x /jaar) gepoetst/gecleaned worden, dan ziet het er weer mooi uit. De laatste maanden geeft de afstandsbediening kuren, kan nog wel openen, sluiten moet met sleutel. Nieuw kost 200 Euro.
Autotest
Toyota Yaris Verso 1.3 VVT-i Linea Luna E (2001)
Autotest
Toyota Yaris Verso 1.3 16v VVT-i Linea Luna (2000)
Achtergrond
Er moet universele State of Health-test accu’s gebruikte EV komen want elk merk doet 't anders
Reportage
Waarom de BMW X5 4.8is de M-badge best had mogen dragen