Toyota Verso 1.8 16v VVT-i Luna (2008)
Uitvoering | Verso 1.8 16v VVT-i Luna |
Versnellingen | 5, Semi Automaat |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
We zijn nu alweer een 6 tal maanden onderweg met de auto.
Een 2 maanden geleden voor de eerste keer in 20 jaar autorijden zelf een ongelukje gehad, tegen een paal in een parkeergarage gereden, € 1200 schade, maar goed het is opgelost, al blijft het balen.
Verder bevalt de auto prima, de stoelen blijven wel wat wennen na de Volvo. De MT bak bevalt goed, het verbruik ligt nu op ongeveer 1:12. Hierbij zitten veel stadkilometers.
Het probleem met de PDC aan de voorkant is hopelijk opgelost, afgelopen vrijdag zijn er nieuwe sensoren geplaatst. Alleen kwam ik een dag later erachter dat het glas van 1 mistlamp gebarsten was, of dat eigen schuld is of veroorzaakt door het verwijderen en weer plaatsen van de bumper (ivm. de pdc), is onbekend, heb het gemeld bij de garage. Even afwachten wat hun reactie wordt en wie het betaalt.
Tot over een paar maanden maar weer.
Edwin J
Gisteren, 4 januari, mijn Verso opgehaald, na een lange wachttijd. Besteld in juli, 4 maanden levertijd. Toen gekozen voor afleveren in 2008. Na jaren in verschillende Volvo’s gereden te hebben (245/740/940 en als laatste V70 24t automaat uit 2000(oude type)), was het tijd voor weer een andere auto.
Ook al ben ik groot Volvo liefhebber, nu toch gekeken naar iets anders. Daar mijn vrouw al een aantal jaren naar alle tevredenheid een Yaris rijdt(eerst het oude type, nu een Luna automaat, nieuwe type), eens bij Toyota gekeken.
We moeten de auto zelf betalen (geen leaseauto) en een Volvo wordt toch wel duur, nieuw sowieso en gebruikt valt het wel te doen, maar dan zit je met snel verlopen garantie en daarna de onkosten, maar meer dan € 1.000 per jaar hakte er toch wel in, ook telkens weer problemen met de airco...
Daar wij een gezin zijn met 3 kleine kinderen zochten we een 7-persoons, betaalbaar,
Geen, gelukkig alles goed bij aflevering. Heb ooit eens een nieuwe Golf gekocht, kwam na een week (je weet wel, je gaat hem de eerste keer wassen) overal tape tegen, auto bleek geheel gespoten te zijn aan de bestuurderskant.
verkoop
Na bijna 5 jaren na volle tevredenheid met de auto gereden te hebben, ingeruild voor een Mitsubishi Outlander. Zie mijn review daar voor voortgang.