Toyota RAV4 2.5 Hybrid AWD Black Edition (2022)

Toyota RAV4 2.5 Hybrid AWD Black Edition (2022)

UitvoeringRAV4 2.5 Hybrid AWD Black Edition
Bouwjaar2022
Jaar van aanschaf2022

Tijd voor de eerste service beurt

Na diverse merken weer uitgekomen bij Toyota. (We keken voor een mercedes gla/glb/C Class maar de Mercedes verkopers bij ons om de hoek wilde niet verkopen.

Toen de Auris voor een beurtje moest kwamen we de Rav4 tegen. En eigenlijk hadden we nooit naar de Toyota gekeken. Maar de auto sprong eruit. En de dealer werkte goed mee.

Na een redelijke proefrit van ruim 2 uur met zo wel onze oudste zoon en me vrouw. Hadden we alle 3 de zelfde mening. Een nette en complete auto en in onze ogen value for your money.

Wat is prettig aan de auto. Verbruik tussen de 1:15 en 1:21 (afhankelijk wie er rijd)
Auto doet het goed in de blubber. (We hebben er een hobby bij)
Best compleet kwa hulp systemen (360 camera panorama dak stoel en stuurwiel verwarming Winter Paket voorruit verwarming en ruitensproeiervloeistof verwarming gescheiden airco)
Ruimte achter in. (onze zoon is 1.90 en kan achter zich zelf zitten als de stoel voor hem goed staat)
Verwarmde in de hoek van de achterbank instelbaar.

Nadelen zijn er ook wel zeker.
De bijrijder stoel is niet zo ruim verstelbaar.
Bij de achterdeur is er een rand waar de modder blijft zitten. En daar kom je langs met in en uitstappen.
De acc reageert nog al erg hard. (Remmen zou best eerder en beheerst kunnen)
Diefstal gevoelig. (Auto is binnen 10sec te kraken en te starten.)
De dearlock en stuurslot helpen dat vertragen hopen we.

4,5

PRIVATE LEASE Toyota RAV4

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens