AutoWeek.nl heeft je steun nodig

Toyota RAV4 2.5 Hybrid AWD Black Edition (2021)

UitvoeringRAV4 2.5 Hybrid AWD Black Edition
Bouwjaar2021
Jaar van aanschaf2021

Heerlijke auto

We rijden nu vanaf maart van dit jaar in onze nieuw gekochte áRAV -4- Black edition.
Ben tot op heden zeer tevreden over deze auto.
Was voorheen rijder van een MAZDA CX-5- Over deze auto was ik ook zeer tevreden.
Het verbruik, ik ben geen racer, is momenteel gemiddeld 1 op 17,7 en daar ben ik zeer tevreden over.
Het is een geweldige caravantrekker maar ik moet erbij zeggen dat ik met de caravan nog niet in het buitenland ben geweest. Mijn gemiddelde snelheid met de caravan bedraagt 90 km per uur. Het verbruik loopt dan uiteraard wel wat terug. Kan nu niet meer precies aangeven Q hoeveel.
Het passeren van een auto met een caravan is geen probleem.
Wel als je het gas intrapt komt er een licht gegrom van onder de motorkap uit.
Het enige minpuntje dat 9 nov. wordt verholpen door mijn dealer is: het dak rammelt in geopende stand op klinker wegen.
Ook zijn mijn passagiers zeer tevreden over de beenruimte en de “zit” achterin.
Al met al is het voor mij een zeer comfortabele auto.
Ik heb er nu 6600 km mee gereden.

10,0

PRIVATE LEASE Toyota RAV4

Sub-reacties inklappen
Bert Benson
Bert Benson
  • 1
Ik heb een tweeliter benzine (zonder hybride) en daarachter gaat de Chateau van maximaal 1500 kg. Dat is een zeer stabiele combinatie en ik rijd er ongeveer 1 op 9,5 mee, maximaal 100 op de teller.
De RAv4 is heerlijk ruim en je hebt een prima verkeersoverzicht. Ik stap er iedere dag met veel plezier in.
Veel geluk met uw RAV4, maar dat zal geen probleem zijn.
jdisloo
jdisloo
  • 2
Mooi auto, goede keuze het is een heerlijke auto het rijd inderdaad heel fijn.
Een goede wegligging, ik rij er ook met veel plezier in het is een klein feestje om met deze auto te rijden. Jammer van het dak maar dat is op te lossen. veel succes en rij plezier.
ToyoSaab
ToyoSaab
  • 1
Heb zelf ook deze auto maar dan in iets andere (Executive) uitvoering. Ook mij bevalt hij tot nu toe zeer goed, ook als caravan trekker. Ik rijd wel een stukje harder maar dat kan hij gemakkelijk aan. Het verbruik ligt dan nog steeds rond de 1 : 10 wat ik erg netjes vind.
Ik heb bewust geen versie met panorama dak genomen omdat de hoofdruimte met name voor de bijrijder nogal beperkt is, je stoot erg snel je hoofd omdat de bijrijder stoel niet in hoogte verstelbaar is( minpuntje Toyota).
Momenteel speel ik toch wel met het idee om over te stappen op de Plug in Hybride versie gezien de idiote benzine prijzen.
Polleke123
Polleke123
  • 0
Fraaie bak, Harry! Veel plezier ermee. Ik rijd nu mijn 3e Toyota en eerste RAV4. Geen hybride, maar met een caravan van 1.500kg (nu nog) draai ik mijn rondjes gemiddeld ergens rond de 1:8,5. Onderhoud je RAV4 maar goed, misschien wel mijn volgende... hahaha
RONALD 7670909
RONALD 7670909
  • 0
@ Harry, ik heb ook het gerammel aan het dak. Toyota zoekt hiervoor een oplossing werd gemeld door onze garage. Is het bij jouw al opgelost, en indien ja hoe?
Alvast bedankt!