Toyota RAV4 2.5 Hybrid 4WD Executive (2016) #2

autoreview

Toyota RAV4 Hybrid
Toyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 HybridToyota RAV4 Hybrid

Signalement

UitvoeringRAV4 2.5 Hybrid 4WD Executive
Versnellingen1, Automaat
Bouwjaar2016
Jaar van aanschaf2018
KM-stand bij aanschaf50.747 km
KM-stand laatst50.747 km
Lezerswaardering: 66%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Leuke auto met toch wel wat tekortkomingen.

 • 50.747 km

Omdat wij fervente Caravanners zijn en wat ouder worden wilden wij graag een auto met een hoge instap, daar wij al Toyota hadden en goede ervaringen met een Hybride (Prius) kozen wij voor een Toyota RAV4 van het bouwjaar 2016. Onze dealer bood ons een jonge import RAV4 aan met weinig kilometers op de teller en in keurige staat, een Executive Business uitvoering, wij ruilden onze Avensis 2,0 ltr in. Nu na ruim 3 jaar wil ik toch onze ervaringen eens weergeven, de auto heeft voor ons de volgende pluspunten, de hoge instap, voldoende vermogen, ruimte genoeg, het automatische licht werkt prima en de cruise control, waar je wel mee moet leren werken gezien de afstandsradar. Daarentegen zijn er ook eigenschappen die ons erg tegenstaan en dat zijn de volgende zaken, het navigatiesysteem is een drama, het loopt jaren achter met de kaarten en is super traag, het mediasysteem heeft zeer beperkte mogelijkheden en daar kunnen wij niets mee. Dan het rijgedrag van de auto, ik vind de auto niet zeker sturen, de lane assist heb ik al uitgezet en de banden op 2,5 atm. dat is iets beter, er zijn ook al hulpveren onder gezet. Met de Caravan (1600 kg, Max) achter de auto moet je niet even te hard gaan (100) want dan gaat de combinatie slingeren en op en neer. Bij de Avensis hebben wij dit nooit meegemaakt. Dan de spiegels, wij kochten de auto speciaal voor het Caravannen en monteren daar dus de Caravanspiegels op maar dat geeft bij bepaalde wind problemen, bij tegemoetkomend vrachtverkeer klapt de linkerspiegel dicht, de eerste keer schrik je nu probeer ik het op te vangen met mijn hand aan de spiegel maar ideaal is het niet. Daarbij komt dat nu de rechterachterlicht unit verkleurd een witte streep wordt zichtbaar en bij 80000 kilometer lekt de waterpomp ook al en moet worden vervangen wat ook weer een extra kostenpost is. Al met al heb ik spijt gehad dat ik mijn mooie Avensis heb ingeruild waar ik al deze nadelen niet bij had zeker niet wat betreft stabiliteit met het rijden, de Avensis lag als een blok op de weg met de Caravan erachter en dat kan ik van de RAV4 combinatie jammer genoeg niet zeggen.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE Toyota RAV4

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (5)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens