Toyota RAV4 2.5 Hybrid 2WD Executive (2019) #2

autoreview

Toyota RAV4 2.5 Hybrid 2WD Executive (2019)

Signalement

UitvoeringRAV4 2.5 Hybrid 2WD Executive
Versnellingen1, Automaat
Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2019
KM-stand laatst0 km
Lezerswaardering: 33%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Na 3 jaar gebruik

In juni 2019 mijn Quasqai+2 automaat ingeruild voor de Rav4. Heb ik spijt? Deels. De Rav4 heeft voor mij de nare eigenschap dat hij bij afremmen tot stilstand induikt. Elke keer bij stoppen, duikt de voorkant. De Nissan had dit niet en bleef ten alle tijde neutraal. Voor de rest is het een zuinige auto. 1 op 18,5 is makkelijk haalbaar. Tot nu toe heb ik wel 5x met een lege accu gestaan waardoor ik hulp van Toyota moest inroepen. Toyota heeft hier geen oplossing voor. Ik moest de auto volgens hun vaker gebruiken. 2 weken stilstand houdt de accu niet vol...
Huidige km stand is 19500. Veelal korte stukken van nog geen 50 kilometer zou niet goed zijn voor de accu. Verzekeringstechnisch is de auto wat moeilijk te verzekeren omdat de aanschafprijs ruim 56k was. Het SCM alarmcertificaat moet nu jaarlijks worden verlengd. Toyota Louwman rekent hiervoor € 100,-.
Extra kosten naast de jaarlijkse onderhoudsbeurt dus. Of mijn volgende auto weer een Rav4 wordt? Ondanks de verder goeie rijeigenschappen denk ik toch niet.

3,5
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  3
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (7)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens