Toyota RAV4 2.0 VVT-i 4WD Dynamic (2013) #2

Uitvoering | RAV4 2.0 VVT-i 4WD Dynamic |
Bouwjaar | 2013 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Update
We zijn afgelopen maand met de RAV4 op vakantie geweest in de Vogezen. Ruim 2000 km gereden en zonder problemen. Verbruik circa 1 op 12 en op de terugreis, ruim 500 km snelweg, gemiddeld 1 op 14 dus da's heel netjes. Daarbij wel vermeld dat ik meestal 100 km/ u rijd op de snelweg.
De auto is verrassend ruim. Met een dubbele hondenbench in de kofferbak blijft er nog voldoende ruimte over voor onze vakantiekoffers en tassen. Zelfs de racefiets kon nog in delen op de achterbank.
Tot nu toe zeer tevreden!
Update
De RAV4 heeft een grote beurt gehad. Onder andere ook nieuwe remschijven en remblokken voor. Ook nieuwe bougies en natuurlijk olie verversen en verder het gebruikelijke onderhoud. Een pittige rekening maar daarmee kan de auto er weer tegenaan. Geen bijzonderheden.
Verbruik blijft zo rond de 1 op 11,7. Wel veel korte ritten dus valt nog mee. Auto rijdt prima en bevalt goed. Voelt zeer solide aan.
Op vakantie
De afgelopen 2 weken zijn we met de RAV4 op vakantie naar Oostenrijk geweest. Daags voor vertrek nog een kleine beurt en vervanging van de 2 voorbanden.
Tijdens de vakantie uiteraard diverse uitstapjes gemaakt met de nodige bergritten. Ging allemaal voorspoedig. In de sportstand klimt de auto makkelijk de berg op en remt goed af op de motor. Handschakelen is dan niet persé nodig.
Nog steeds geen problemen met de auto.
Verbruik tijdens de vakantie gemiddeld zo'n 1 op 13 (met 2 volwassenen en 2 honden en volle bepakking).
Tot nu toe zeer tevreden.
Afscheid
Na ruim 1,5 jaar had ik weer zin in een andere auto. Deze keer weer een Kia Ceed uit 2021. De RAV4 ingeruild tegen een schappelijke prijs.
Dus hier eindigt mijn review over de Toyota RAV4.
PRIVATE LEASE Toyota RAV4

Toyota RAV4 2.0 VVTi Executive Business I Leder/stof I Schuifdak I Camera I Cruise I Stoelverw.
- 2010

Toyota RAV4 2.0 VVTi Dynamic Trekhaak, Navigatiesysteem DVD full map, Cruise control, Climate control
- 2010

Toyota RAV4 2.0 VVTi X-Style 2WD | Navi | Leder | Stoelverwarming | Keyless