Toyota Corolla Wagon 1.4 D4-D Linea Terra Anniversary (2006)
Uitvoering | Corolla Wagon 1.4 D4-D Linea Terra Anniversary |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Wat een krachtpatser!
Na diverse Franse auto's (renault/peugeot) op lpg maar eens over heel andere boeg gegooid: een Japanner en ook nog eens diesel. Veel ergernissen door hoge onkosten (storingen en snelle slijtage) bij mijn vorige auto's heb een radicale switch gemaakt naar diesel. Dit overtrof al.mijn verwachtingen: wat een sterke stille, zuinige en heel belangrijk: betrouwbare auto!!! Van de hel naar de hemel. Heb hem nu 10 jaar en 10 jaar probleemloos rijden! Hij tikt bijna de 400.000 km aan. Had eigenlijk veel eerder een corolla d4d moeten kopen. Heerlijke auto, top Toyota. Ben nu aan het kijken naar andere auto maar durf niet te switchen naar ander merk. Jammer dat een occasion hybride van Toyota nog heel prijzig is. Was vanwege het verschil in prijs bijna gaan kijken naar een Renault Mégane station DCI maar gelukkig heeft mijn verstand toch gewonnen. Ondanks overwegend positieve reviews die ik las over deze auto's van bouwjaar 2014-2015 hebben een enkele negatieve review (problemen met electronica) mij toch "gedwongen" om Toyota trouw te blijven: het is een Auris 1.4 D4D geworden, importauto uit België, weliswaar van 2010 maar met weinig km.in de benen. Eerste indruk na 2 weken: heerlijk strak rijdende auto!