Toyota Corolla Verso 1.6 16v VVT-i Linea Sol (2002)
Uitvoering | Corolla Verso 1.6 16v VVT-i Linea Sol |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Bevalt perfect!
Het werd tijd voor een andere wagen, we reden een Volvo 850, maar wilden wat hoger zitten. Welke wagen kan de Volvo vervangen?
Eigenlijk alleen een andere Volvo kan een Volvo vervangen. Maar gezien de eis om wat hoger te zitten, kwamen wij na heel wat auto's te hebben bekeken uit bij de Toyota Corolla Verso.
De eerste tijd wat het vooral erg zoeken naar een fijne zitpositie, pas na een paar maanden was die gevonden. Waarschijnlijk had dit te maken met het niet in diepte te verstellen stuur en de ervaring met de Volvo zetels.
Maar nu kan ik zeggen dat wij de Toyota erg fijn vinden rijden.
Erg makkelijk in het gebruik is en dat vooral de hoge zitpositie een eis is geworden voor onze volgende auto's. Met name de kinderen in hun stoeltje zetten is erg prettig in een hoge auto.
Dit is een absoluut groot voordeel t.o.v. de Volvo.
Verder ziet hij er van binnen gewoon goed uit en is de uitrusting dik in orde.
De Toyota bevalt verder zoals je mag verwachten van een Toyota, alle voelt degelijk aan en er hebben zich nog geen problemen voor gedaan. Ik ben zelfs al aan het kijken naar een RAV4, welke onze andere auto waarschijnlijk gaat vervangen. Dit zegt denk ik genoeg over de waardering van het merk. Het verbruik ligt zo rond de 1:13, wat erg netjes is voor een wat hogere auto.