Toyota Corolla Cross 1.8 Hybrid Style (2025)

| Uitvoering | Corolla Cross 1.8 Hybrid Style |
| Versnellingen | 1, Automaat |
| Bouwjaar | 2025 |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand bij aanschaf | 5 km |
| KM-stand laatst | 5 km |
Comfortabel rijden
Je vergelijkt een nieuwe auto onmiddellijk met de auto die je hebt ingeruild. In mijn geval was dit een substantiele vooruitgang. Geen gehobbel over een oneffen wegdek, geen gehark met schakelen in de stad en het hybride rijden met de traploze automaat is werkelijk het summum.
Geef ik niks dan niks om autorijden? Ja dat klopt. Rust, souplesse van de auti en een hoge zit maken het autorijden veel minder onaantrekkelijk.
Alleen al het geluidloos opstarten en wegrijden gaat fantastisch soepel. Het manoeuvreren door de stad gaat geruisloos en gezwind. Kortom met deze Toyota Corolla Cross met mijn neus in de boter gevallen. Het draadloze CarPlay verraste mij ook.
PRIVATE LEASE Toyota Corolla Cross
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Toyota Corolla Cross Hybrid 140 Active , org NL en 1e Eigenaar, Nieuwstaat
- 2024

Toyota Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid First Edition
- 2022

Toyota Corolla Cross Hybrid 180 GR Sport + Panoramadak | Modeljaar 2025 | Nieuwe auto | Uit voorraad leverbaar |
- 2025

De Nissan Qashqai facelift is duurder dan de Toyota Corolla Cross, maar dat merk je - Vergelijkende

Toyota C-HR en Corolla Cross zijn anders, maar ook hetzelfde

Toyota Corolla Cross 2.0 Hybrid - Afscheid Duurtest