Toyota Corolla Cross 1.8 Hybrid Style (2025)

Uitvoering | Corolla Cross 1.8 Hybrid Style |
Bouwjaar | 2025 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
Comfortabel rijden
Je vergelijkt een nieuwe auto onmiddellijk met de auto die je hebt ingeruild. In mijn geval was dit een substantiele vooruitgang. Geen gehobbel over een oneffen wegdek, geen gehark met schakelen in de stad en het hybride rijden met de traploze automaat is werkelijk het summum.
Geef ik niks dan niks om autorijden? Ja dat klopt. Rust, souplesse van de auti en een hoge zit maken het autorijden veel minder onaantrekkelijk.
Alleen al het geluidloos opstarten en wegrijden gaat fantastisch soepel. Het manoeuvreren door de stad gaat geruisloos en gezwind. Kortom met deze Toyota Corolla Cross met mijn neus in de boter gevallen. Het draadloze CarPlay verraste mij ook.
PRIVATE LEASE Toyota Corolla Cross
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Toyota Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid First Edition | Navigatie | Stoelverwarming | Dodehoek detectie | Parkeersensoren voor/achter | Apple Carplay / Android Auto | Adaptive Cruise
- 2022

Toyota Corolla Cross Hybrid 140 Dynamic NEDERLANDSE AUTO, PARKEERSENSOREN, EERSTE EIGENAAR!!!
- 2023

Toyota Corolla Cross Hybrid 140 Dynamic