Toyota Aygo 5-deurs hatchback Xcite-white (2010)
Uitvoering | Aygo 5-deurs hatchback Xcite-white |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Verkocht naar 5 jaar trouwe dienst!
5 jaar geleden heb ik deze auto zakelijk gekocht. Voor mij is het mijn eerste auto geweest die ik zelf heb aangeschaft. Wel gelijk in mijn ogen de mooiste uitvoering met lederen bekleding en alcantara. Ik heb in het begin erg veel plezier gehad met deze auto. Binnen in de stad kom je vlot mee met het verkeer. Op de snelweg zonder al te veel oponthoud kan je goed doorrijden.
Toch na 2,5 / 3 jaar met veel plezier te hebben rondgereden beginnen kleine dingetjes op te vallen. Het vermogen om op de snelweg achter een vrachtwagen voorbij te komen, kwaliteit van de lak en in mijn ogen de absoluut grootste ergernis, vocht! Ik heb er in deze auto erg veel last van. Volgens de garage op te lossen voor een prijs van €350,-. In eerste instantie niet gedaan, dan maar wat beslagen ramen in de vroege ochtend. Helaas wordt het steeds erger en gaat de auto ook muf ruiken.
Nu na bijna 5 jaar heb ik de auto ingeruild voor een nieuwe Fiat 500X. Hopen dat we net zoveel, of misschien nog wel meer plezier mogen beleven dan in de Toyota. Mijn algemene indruk over de Toyota, klein, handig en pittig karretje voor in de stad. Jammer dat ze erg veel last hebben van vocht. Als je dit kan verhelpen heb je veel plezier aan deze auto met weinig / lage onderhoudskosten!
PRIVATE LEASE Toyota Aygo

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-otic | Airco | Camera | Open Dak |
- 2019

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-play cabrio I Airco I Centrale vergrendeling met afstandsbediening I Apple Carplay/Android Auto I
- 2021

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-play | Airco | Apple Carplay/Android Auto | Camera |