Toyota Aygo 1.0 12v VVT-i (2008)
| Uitvoering | Aygo 1.0 12v VVT-i |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2008 |
| Jaar van aanschaf | 2011 |
| KM-stand bij aanschaf | 36.192 km |
| KM-stand laatst | 130.000 km |
Prima auto
Inmiddels in 3 jaar en 4 maanden bijna 100.000 kilometer met deze auto gereden.
Ik heb er vooral heel veel snelwegkilometers mee gemaakt, en ben best tevreden over comfort en prestaties.
Het is een basismodel van Toyota, maar krijgt toch heel wat voor mekaar met een (superzuinige) 3-cilinder motor. Sinds januari woon ik op fietsafstand van m'n werk, en gebruik ik de auto alleen bij nacht- en avonddiensten.
Ook ik heb vochtproblemen gehad, maar na het goed schoonmaken van het rubber van de achterklep was dat verholpen.
Rond de 60K kilometer heb ik een kapotte drukgroep gehad. Dat was de meest kostbare reparatie aan deze auto. Verder bestonden de kosten uit banden, kapotte lichtjes (vooral de voorlampen gaan niet langer dan een jaar mee) en eenmalig remblokken.
Inmiddels hebben we gezinsuitbreiding. In de achterbak kan het onderstel van een kinderwagen (Bugaboo), de bak zelf gaat dan links op de achterbank, en de Maxicosi met kind rechts. Het kan allemaal net, maar op termijn gaan we uitkijken naar een wat grotere auto.