Toyota Aygo 1.0 12v VVT-i (2007)
| Uitvoering | Aygo 1.0 12v VVT-i |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2007 |
| Jaar van aanschaf | 2012 |
| KM-stand bij aanschaf | 42.000 km |
| KM-stand laatst | 45.000 km |
Fijn wagentje
We hebben deze auto nu ongeveer 1,5 jaar in bezit. Hij is in gebruik als tweede auto naast een lease wagen.
Er wordt dus niet veel mee gereden (ca 4000 km/jaar) en voornamelijk stadverkeer, en kleine stukjes.
De Aygo bevalt ons voor dit gebruik fantastisch. Hij is betrouwbaar en ruim genoeg om ook een keer de wekelijkse boodschappen mee te doen.
Ook is het geen probleem om hiermee de snelweg op te gaan. Hoewel je dan wel een mug in het verkeer bent rijdt de Aygo prima mee.
Hij is afgeleverd met een kleine beurt, sindsdien geen onderhoud laten doen. Ook geen problemen mee gehad.
In de winter hang ik hem snachts wel eens aan de druppellader, dit in verband met de korte stukjes die we ermee rijden. De accu kan het dan in de ochtendkou wel eens moeilijk hebben, maar dat is logisch.
In zomer geen problemen.
het verbruik wordt niet goed bijgehouden, maar ongeveer 500 km met 1 tank. Is dus circa 1:15, met voornamelijk koude motor...