Toyota Aygo 1.0 12v VVT-i + (2007)
| Uitvoering | Aygo 1.0 12v VVT-i + |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2007 |
| Jaar van aanschaf | 2007 |
| KM-stand laatst | 25.433 km |
Mijn Aygo
Nadat ik 2 jaar geleden mijn rijbewijs had gehaald was ik aan het zoeken voor een leuke 2e hands. Toen kwam ik erachter dat je voor hetzelfde geld ook een nieuwe auto kon kopen, zoals bijvoorbeeld de Toyota Aygo. Ergens in september 2006 had ik een proefrit gemaakt en toen had ik de Aygo ook gelijk besteld. Een zwarte Aygo+. Na 5 maanden wachten kon ik toen op 19 januari 2007 mijn allereerste auto gaan ophalen. Inmiddels zitten er nu 25000 km. op en ik ben nog altijd meer als tevreden ermee. Over de hele periode wat ik de Aygo in mijn bezit heb, heb ik een gemiddeld verbruik van 1:17,5. Met af en toe een uitschieter naar de 1:19.
Voor de rest heb ik nog helemaal geen problemen gehad met de Aygo. Bij de afgelopen beurt in januari hebben ze wel de waterpomp vervangen uit voorzorg, dit omdat ze dachten dat er een kleine lekkage was. Buiten dit, nog nergens last van gehad. Ik heb in die 2,5 jaar dat ik de Aygo in mijn bezit heb een aantal dingen aangepast. Nog geen ingrijpende dingen, meer kleine subtiele aanpassingen. Tot zover het verhaald over mij en mijn Aygo.