Toyota Auris 1.8 Full Hybrid Aspiration (2011)
Uitvoering | Auris 1.8 Full Hybrid Aspiration |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
Yes, ik heb mijn wagen !
Als belg wil ik ook mijn ervaringen hier neerpennen... :-)
VOORGESCHIEDENIS - april 2011
Mijn oude Corolla van 2002 met 140.000 km was stilletjes aan vervanging toe. Aangezien ik al 20 jaar een Toyota fan ben was ik eens gaan kijken voor een nieuwe Auris. Mijn keus was vrij snel gemaakt en ik zou een Auris 2.0 D4D bestellen. Hierop zou dan een Excutive Pack komen. Nu, ik woon in België en blijkbaar zijn de Auris versies lichtjes anders dan in Nederland.
Soit, om een lang verhaal kort te houden... Ik begon zwaar te twijfelen of ik wel een diesel zou kopen. Immers, zoveel kilometers doe ik niet. Heb dus uren op internet info zitten opzoeken, met andere Auris rijders gesproken, enz. En ik kwam tot het besluit dat ik toch beter een.. hybride zou nemen! Bij deze zo gezegd, zo gedaan...
Het is dus een Auris HSD Luna versie (instap), kleur "white pearl", met een "business line pack" (zijnde navigatiesysteem TNS510 en parkeersensoren achteraan) en met het JBL audio systeem.
Op zaterdag 2 juli ben ik de wagen gaan afhalen. Na het krijgen van heel wat uitleg, echt heeeelll veel uitleg verliet ik de garage in het bezit van mijn eigen Auris HSD. Hoewel ik niet gewoon ben om met een automaat te rijden, viel dit heel goed mee! Het viel me op dat het echt zalig rijden is met zo'n hybride. Het het JBL systeem is fantastisch!
Veel kan ik nog niet vertellen, maar ik hou jullie alleszins op de hoogte van mijn Auris HSD ervaringen !
=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Toyota Auris 1.8 Full Hybrid Aspiration Automaat | Centrale verg
- 2011

Toyota Auris 1.8 Full Hybrid Dynamic 1e Eigenaar,Dealer Onderhouden,Navi,Camera,Pdc,Lm velgen,Nieuwe Apk bij Aflevering
- 2010

Toyota Auris 1.6 Aspiration, Trekhaak, Clima, Cruise, Cv, Nap