Toyota Auris 1.6 16v VVT-i Sol (2007)
Uitvoering | Auris 1.6 16v VVT-i Sol |
Versnellingen | 5, Semi Automaat |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
update
de auto is alweer 19 maanden oud en ik moet zeggen het is een hele fijne auto hij rijdt super hij is lekker snel die mmt is lekker vlot en als ik zelf schakel of dat nu aan het stuur is met de flippers of met de pook je merkt bijna niet dat je opschakeld of terugschakeld en de motor is ook lekker rustig. het interieur van de auto heb ik al meer gezegd is mooi de stoelen zitten ook goed allen ik ben niet zo groot ik zie niet waar de auto ophoud of begint daarom zij de piepers in die bumpers een uitkomst.nu de navigatie systeem werk ook goed maar is wat verouderd dus heb ik een update aangevraagd maar die zijn wel duur een dikke 100 euro heb ik mij laten vertellen { wie kan mij de juiste prijs vertellen }.laast heeft mijn vrouw een ongeluk met de auto gehad {had geen schuld } een oude man rijdt op een rontonde met een auto tegen onze auto aan €2200,00 schade een nieuw spatbord een nieuwe bumper en een nieuwe koplamp maar hij was naar 4 dagen weer gemaakt door de geweldige dealer van dorst uit de rijen {NB}
kortom deze toyota auris is een top auto al lees ik hier wel eens anders over het merk toyota

Toyota Auris 1.8 Full Hybrid Dynamic | Parkeer sensoren achter | Achteruitrij
- 2010

Toyota Auris 1.3 Aspiration | Navi | Camera | Autom. Airco | Elekt. Ramen | Trekhaak | APK tot 24-08-2025!
- 2009

Toyota Auris 1.6-16V Sol - AUTOMAAT - CLIMATE CONTROL - 5-DEURS