Toyota Auris 2.0 D-4D-F Sol (2007)
Uitvoering | Auris 2.0 D-4D-F Sol |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
eerste indruk
De auto bevalt na 6 weken uitstekend, alleen vind ik het verbruik zoals ik er mee rij(rustig) nogal tegenvallen (1:15) daar ik toch wel op 1:17 / 1:18 had gerekend.
Als je het gaspedaal een keer echt in trapt dan ga je ook als de brandweer vooruit.
Maar de computer die erin zit incl navigatie dat ziet er toch wel erg strak uit en werkt perfect.
Kortom een goede keus gemaakt.
1 jaar verder
Na 1 jaar en 22000 km verder ben ik nog steeds erg tevreden over de Toyota Auris.
Er zit erg veel trekkracht in de auto, ook als je met 2 volw + 3 tieners en een vouwwagen erachter door bergachtig terrein rondtoert.
Ook kun je er heerlijk rustig met lage toeren mee rijden.
Doordat ik geen hele lange afstanden rijd blijft het verbruik steken bij 1:15.5
Ik had iets zuiniger verwacht maar toch heb ik de juiste keus gemaakt.
Alle extra`s die deze uitvoering heeft maakt het samen met de cruise control en de uitgebreide ingebouwde navigatie wel een hele complete en compacte auto.
Ik blijf de eerste jaren zeker in een Toyota sturen, na de Avensis nu de Auris!
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties5
- Comfort5
- Kosten4
Uitgelicht aanbod

Toyota Auris 1.3 16V VVT-i Aspiration (2009)

Test: Mazda 3 1.6- Renault Mégane 1.6 16V 110 – Seat Leon 1.4 TSI – Toyota Auris 1.3
Toyota Auris 2.2 D-4D D-CAT GT180 (2008) - Test

Test: Volkswagen Golf - Fiat Bravo - Ford Focus - Hyundai i30 - Opel Astra - Seat Leon - Toyota Auris - Peugeot 308

Toyota Auris 2.0 D-4D-F Luna (2007)