Tesla Model Y Standard RWD (2025)

| Uitvoering | Model Y Standard RWD |
| Versnellingen | 1, Automaat |
| Bouwjaar | 2025 |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand bij aanschaf | 3 km |
| KM-stand laatst | 3 km |
Model Y Standard 2025
Eergisteren was het zover en ik kon ik mijn nieuwe Tesla Model Y standard gaan ophalen. Ik heb mijn bestelling geplaatst op 9 december via de website en vervolgens op 19 december ben ik hem gaan mogen ophalen. De verkoper wist me mee te delen dat mijn wagen 5 dagen geleden van de band gerold is in Giga Berlin. Ik had nooit gedacht dat dit zo snel ging gaan. Nu toen ik de bestelling plaatste op de website gaven ze aan dat het nog dit jaar geleverd ging worden ;). Ik had niet proefgereden met deze model Y daar ik vroeger ervaring met een model 3 had van 2021. Heb ook gebruik kunnen maken van de 0 procent lening lening hetgeen me over de streep trok. Nadat de eerste 10000 km gereden zijn ga ik een review posten.
To be continued...
PRIVATE LEASE Tesla Model Y

De Alfa Romeo Brera en de Tesla Model Y Standard delen één opmerkelijk detail

Test: de Tesla Model Y Standard rijdt eigenlijk als de 'oude' Model Y

Test: Tesla Model Y Performance - Betaalbare supersonische SUV, maar Standard Range is al snel zat

Kan elektrische Ford Capri met Volkswagen-techniek de Tesla Model Y aan? - Dubbeltest