Suzuki Splash 1.0 Comfort (2012)

autoreview

Suzuki Splash
Suzuki SplashSuzuki SplashSuzuki SplashSuzuki SplashSuzuki SplashSuzuki SplashSuzuki SplashSuzuki SplashSuzuki SplashSuzuki SplashSuzuki SplashSuzuki SplashSuzuki SplashSuzuki Splash faceliftSuzuki Splash

Signalement

UitvoeringSplash 1.0 Comfort
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2012
KM-stand laatst14.987 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Wie heeft dezelfde ervaring?

 • 14.987 km

Ik ben best tevreden over de Suzuki Splash, op één punt na: de ventilatiefunctie hoofden koel/voeten warm is niet als zodanig in te stellen, hoewel die overduidelijk in de handleiding is aangegeven en ik de aanwijzingen nauwkeurig heb opgevolgd. De lucht uit de voor- en zijroosters blijft even warm als die uit de vloerroosters. Tweemaal naar de werkplaats gebracht waar de conclusie luidt: die functie is niet in te stellen. M. i. en van de Consumentenbond onacceptabel. Men stelt bij de dealer dat niemand anders daarover geklaagd heeft en dat ik waarschijnlijk de enige ben die de handleiding helemaal heeft doorspit. Graag verneem ik van andere bezitters of die functie bij hen al dan niet werkt.

4,0
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens