Suzuki Splash 1.0 Comfort (2012)
Uitvoering | Splash 1.0 Comfort |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
Wie heeft dezelfde ervaring?
Ik ben best tevreden over de Suzuki Splash, op één punt na: de ventilatiefunctie hoofden koel/voeten warm is niet als zodanig in te stellen, hoewel die overduidelijk in de handleiding is aangegeven en ik de aanwijzingen nauwkeurig heb opgevolgd. De lucht uit de voor- en zijroosters blijft even warm als die uit de vloerroosters. Tweemaal naar de werkplaats gebracht waar de conclusie luidt: die functie is niet in te stellen. M. i. en van de Consumentenbond onacceptabel. Men stelt bij de dealer dat niemand anders daarover geklaagd heeft en dat ik waarschijnlijk de enige ben die de handleiding helemaal heeft doorspit. Graag verneem ik van andere bezitters of die functie bij hen al dan niet werkt.

Suzuki Splash 1.0 VVT Exclusive EASSS | NL-auto | Dealer onderhouden | Parkeersensoren |
- 2015

Suzuki Splash 1.0 VVT Comfort EASSS | NL-auto | Slechts 16.489 Km!!! | Dealer onderhouden |
- 2013

Suzuki Splash 1.2 Exclusive EASSS | Trekhaak afneembaar | Keyless Go | Stoelverwarming | NAP
- 2014