Suzuki S-Cross 1.5 Hybrid Style (2024) #2
Uitvoering | S-Cross 1.5 Hybrid Style |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Na een jaar
Ben sinds 18 januari 2024 in het bezit van een zwarte Suzuki S-Cross Style Hybride. Uitgevoerd met glazen panoramaschuifdak en automatisch inklapbare spiegels.
Wat een medegebruiker van dit type al opmerkte: het normaal wegrijden met uitgeschakelde motor bij een stoplicht duurt irritant lang!
Verder heb ik gemerkt dat bij ingeschakelde spiegel- en achterruitverwarming de hybridemodus niet wordt gebruikt.
Vrij kort na aflevering was de module van de (na afsluiten van de auto) automatisch inklapbare zijspiegels defect. Dit werd pas na enkele dagen verholpen.
Verder ging het klepje van de tankdop nauwelijks open; dit probleem (een veertje) wel direct verholpen.
Ik heb geen gegevens bijgehouden van mijn tankbeurten.
Het display geeft momenteel 5,4 liter per 100 km aan als gemiddeld verbruik. Dit was enkele maanden geleden ook nog een tijd 5,3 geweest.
Ik ben wel erg te spreken over het duidelijke display met Apple-Connect (ik heb een iPhone).
De ingebouwde Suzuki navigatie is waardeloos. Het systeem geeft eerst 6 routes aan om te kiezen en is daardoor omslachtig. Ik gebruik altijd de Waze app via mijn telefoon.
De kofferbak is niet echt groot. Mijn vorige Suzuki S-Cross Style 1.1 automaat uit 2019 was daarin ruimer. Begrijpelijk omdat nu de extra accu’s onderin zijn opgeslagen.
Onlangs gaf mijn display aan dat ik de motorolie moet verversen. Gelijk een afspraak met de garage gemaakt voor 24 februari en een offerte van de eerste onderhoudsbeurt ontvangen (totaal € 267,00)
Ik zal proberen mijn review zo regelmatig mogelijk bij te houden, dus wordt zeker vervolgd.
PRIVATE LEASE Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross 1.5 Hybrid Select 115pk Automaat | Camera | Navigatie via Apple Carplay Android Auto | Climate Control | Adaptieve Cruise Control | Stoelverwarming
- 2024

Suzuki S-Cross 1.5 HYBRID SELECT SMART HYBRID
- 2023

Suzuki S-Cross 1.4 Boosterjet Select Smart Hybrid Rijklaarprijs! | 12 Maanden Garantie | Onderhoudsbeurt | Mobiliteitservice |
- 2023