Suzuki S-Cross 1.5 Hybrid Style (2023)

Suzuki S-Cross 1.5 Hybrid Style (2023)

UitvoeringS-Cross 1.5 Hybrid Style
Bouwjaar2023
Jaar van aanschaf2023

Suzuki Cross is niet rumoerig

• 10 km

Op maandag 20 maart 2023 hebben we onze Suzuki bij de dealer in Den Haag opgehaald. En onze Nissan Qashai achter gelaten.

Het overstappen van een schakel auto naar automaat was even wennen bij het wegrijden. Echter de volgende dag konden de Suzuki testen want we gingen naar Pieterburen. Om vervolgens enkele dagen in het hoge Noorden te blijven.

Inmiddels staat de teller op 900 km en mijn voorlopige conclusie is, de auto rijd voortreffelijk, is niet rumoerig of zijwind gevoelig. Mede door de de ritten van de afgelopen week in een nogal winderige week.

Ook laat hij zich gebruiksvriendelijk zien. De eerste 900 km een verbruik van 1:18. Prima toch.

Vervolg

Inmiddels staat de teller op 1350 en geregistreerd verbruik van 1:18.
Keurig en de motor moet nog loskomen.

Veel de cruisecontroll ( adaptief) gebruikt en bevalt prima. Vooral als de auto voor je de zelfde route rijd. Remt keurig mee en houdt in ons geval keurig de 2 seconden vast met bijbehorende afstand. Heel fijn. Vervolgens meldt het systeem zelf de cruisecontroll af. Indien de auto voor je direct weer optrekt dan volgt de auto vanzelf. Ideaal.

Auto en comfort bevalt nog steeds goed. Tevens had ik wat vragen en deze werden keurig beantwoordt door de monteur van de dealer.

Ervaring na 100 dagen

De auto gaat steeds fijner rijden. Geen bijzonderheden kunnen vinden.

Een fijne zuinige ( 1:21) reisauto waar je comfortabel in zit en reist. Op naar de volgende 100 dagen.

157 dagen in gebruik

De S-cross bevalt nog steeds goed. Gaat steeds fijner rijden en je merkt dat de motor lekker ingedraaid is en los komt.

Verbruik op de de snelweg met fietsendrager + 2 E-bikes, op cruise control, 1:20 over een afstand van 160 km. Mooi resultaat.

Helaas wat schade opgelopen. Een onverlaat heeft met parkeren mijn linker achterscherm geraakt. Auto reparateur gaf aan deze auto nog niet in garage heeft gehad.

Kortom, dik tevreden met onze auto. Op naar de 10.000 km.

Inmiddels 10800 km

Inmiddels de 10.000 km gepasseerd en we zijn nog steeds heel tevreden over de auto.
De gaat eigenlijk steeds lekkerder rijden en hebben tot nu toe geen storingen of gebreken kunnen ontdekken.

In maart de eerste beurt en ik heb nog een blanco aandachtspunten lijstje.

10,0

PRIVATE LEASE Suzuki S-Cross