Suzuki S-Cross 1.4 Boosterjet Smart Hybrid Style (2024) #2
Uitvoering | S-Cross 1.4 Boosterjet Smart Hybrid Style |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Suzuki s.cross 1.4 boosterjet style
Suzuki s cross 1.4 boosterjet style uitvoering ,heb ik nw gekocht in sep 2024.
Ik heb er nu 11500 km mee gereden,en ben er zeer te vreden mee.ik heb mijn vitara 1.6 bj 2017 ingerolen.op deze s cross.dit is mijn 4 de suzuki.als 2 de auto heb ik een suzuki jimmy gehad en mijn vrouw heeft jaren in een suzuki alto ,beiden probleemloos gereden.
De s cross vind ik een fijne auto ,met zeer voldoende trekkracht,heb er paar keer een aanhanger achtergehad tandemmasser,en geladen met tuin en verbouw afval ,en ik moet zeggen hij trekt hem makkelijk in zn 5 de versnelling de hijenoordtunnel uit.
Verder alles werkt prima .heb er een set velgen met winterbanden nu 5000 km onder,loopt wel wat duurder nu 1 op 16.5
Door elkaar snelweg en kortere ritten van rond de dertig km...wel altijd met 4 volwassen personen,en vlot rijden rond de 120.km,,hij heeft inderdaad wel wat last van windgeruis,maar ik ga de 11 feb 2025
Een oliebeurt geven ...overigens mij vitara
Was ook een probleem loze auto zat 98000 km op.nog goed voor 250000 km.makkelijk. hierbij.een tevreden suzuki rijder.
Suzuki s cross
Nw verslag over mijn s cross 1.4 boosterjet.nu rond de 20.000 km
Wij zijn er mee naar benidorm gereden,
Auto doet het prima,verbruik 18.5.rij gemiddeld 120/130.dus zo hard als mag.
Alles werk naar behoren,wel veel windgeruis,als ik weer thuis ben ga ik weer langs suzuki voor olie beurt,en kijken of ze wat aan wind herrie kunnen doen.
Geloof het wel .kan goed mee komen best snel met invoegen en tussen voegen met inhalen,niets mis mee.
Dus bij deze tevreden met mijn S CROSS.
NW GEKOCHT IN SEP 2024.
PRIVATE LEASE Suzuki S-Cross