Suzuki S-Cross 1.4 Boosterjet Smart Hybrid Select (2024) #2

Suzuki S-Cross 1.4 Boosterjet Smart Hybrid Select (2024)

UitvoeringS-Cross 1.4 Boosterjet Smart Hybrid Select
Bouwjaar2024
Jaar van aanschaf2025

Na 7 weken

Na 7 weken (ruim 3000 km's)nog steeds tevreden. Een gemiddeld verbruik van 1:17 (5.9 ltr/100 km) valt ons erg mee. De boardcomputer is ook behoorlijk nauwkeurig met het aangegeven verbruik en het werkelijke verbruik. Gemiddeld scheelt het 0.12 ltr/100 km. Apple CarPlay (met zelf aangeschafte draadloze dongel) liet ons in de steek, maar nadat de USB-port door de dealer was vervangen (scheen een vaker voorkomend euvel te zijn) werkte deze weer naar behoren. Volgens meerdere passagiers meer ruimte op de achterbank dan in de Renault Kadjar en ik (202 cm) heb een prima zitpositie achter het stuur en dan staat die stoel nog niet op de laagste stand, ook met lange ritten, zoals naar de Ardennen. Jammer dat er geen lendesteun aanwezig is.

PRIVATE LEASE Suzuki S-Cross