AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Suzuki S-Cross 1.0 Boosterjet Exclusive (2018)
Uitvoering | S-Cross 1.0 Boosterjet Exclusive |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2018 |
update sx cross na 6 jaar
rij de sx cross nu 6 jaar benzine 1.0 en 115 pk
erg tevreden op het multimedia set na. momenteel plug ik mijn gsm via usb c in om gebruik te maken van android auto. dit werkt perfect geluid vd org boxen is nu top.
ontvangs radio dab helemaal goed.
nu 83000 km op teller , net beiden riemen vervangen ivm onderhoud.iemand ervaring om android auto zonde usb kabel goed werkend te krijgen? op orginele multimedia een dikke 9 voor deze auto
PRIVATE LEASE Suzuki S-Cross

Suzuki
Suzuki S-Cross 1.4 Boosterjet Smart Hybrid Comfort
€ 510

Suzuki S-Cross 1.0 Boosterjet High Executive | PANORAMADAK | LEDER | Automaat
- 2018
€ 19.490

Suzuki S-Cross Sx4 1.4 Boosterjet AllGrip Stijl Automaat | Lederen bekleding | Navigatiesysteem | All Gripp | Climate Control | Elektrisch schuif- kanteldak | Pakeersensoren voor- en achter | 36 maanden garantie
- 2020
€ 21.950

Suzuki S-Cross 1.4 Boosterjet Select | Trekhaak | 1e eigenaar | NL auto | Navigatie |
- 2021
€ 19.895