| Uitvoering | Uncharted 2E-xcite+ |
| Bouwjaar | 2026 |
| Jaar van aanschaf | 2026 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Nu een uncharted
Na een lange reeks auto’s, waaronder veel Volvo’s en Audi’s en als laatste in de reeks een Honda CRV nu een Subaru Uncharted.
Wij zochten een compacte elektrische auto met een bereik van circa 600 km WLTP, naast de range, graag een goede audio installatie, stoel en stuurverwarming, warmtepomp zonder extra kosten, geheugen voor stoel en spiegel en een lange garantie op de auto maar vooral op de accu en niet de beperking van de 160.000 km.
Dan zijn er heel veel elektrische auto’s te koop in Nederland maar met deze wensen en een budget tot €45.000,- maar heel erg weinig.
De Subaru Uncharted, voldeed aan al onze wensen, na een plezierig eerste contact met automobiel bedrijf Wenting in Doetichem en een proefrit hebben wij de Uncharted gekocht bij dit fijne familiebedrijf gekocht.
De eerste 500 km zitten er inmiddels al weer op en dat zijn plezierige kilometers geweest, mede dankzij de fijne stoelen, met een goede ondersteuning in de onderrug.
De auto is stil en ook meer dan voldoende snel, van 0 naar 100 in 7,3 seconden is wat ons betreft meer dan snel genoeg.
Wat missen wij in de Uncharted, bijna niets, alleen het handschoenkastje voorin ontbreekt en dat is een klein minpunt.