Smart forfour 52kW Prime (2018)

autoreview

Smart Forfour
Smart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart ForfourSmart Forfour

Signalement

Uitvoeringforfour 52kW Prime
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2018
Jaar van aanschaf2019
KM-stand laatst3.750 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Een autootje erbij

 • 36 km

Naast onze Mercedes, wilden wij er een leuk, betaalbaar (boodschappen)autootje bij hebben en kwam ik een super scherpe aanbieding van de Smart in de private lease tegen. Alles er op en er aan, voor nog geen 200 euro per maand!

Bijna een jaar

 • 3.750 km

Ik rij nu vanaf januari 2019 af en toe in de Smart. Heb nog steeds de juiste zitpositie niet kunnen vinden. Hij is verder wel comfortabel, stil en best wel pittig (tot 100 km/u), als je het gaspedaal flink intrapt maar dan rij je ook niet veel zuiniger dan 1 op 17. De ecometer 'zegt' dat ik verkeerd schakel (?) Met onze Mercedes haal ik dezelfde waarden! Audio en navigatie zijn perfect (beter als in de Mercedes), draaicirkel fantastisch, een heerlijk autootje voor in de stad, maar.... ik had hiervoor een Hyundai I10. Toch veel meer auto, wat mij betreft!

4,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens