Smart forfour 52kW Prime (2018) #2

Uitvoering | forfour 52kW Prime |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
Smart(elijk)
In mijn autoleven (inmiddels bijna 50 jaar) heel veel verschillende auto's gehad, van heel duur tot heel goedkoop. Oud(er) en nieuw(er). In 2019 als tweede (boodschappen)autootje een luxe uitgevoerde Smart geleased tegen zeer aantrekkelijke maandprijs. Ziet er erg leuk uit, maar wat een teleurstelling om in te rijden. Na twee jaar nog steeds geen goede zitpositie kunnen vinden, stug, heel veel schakelen om bij te blijven. Gevoelsmatig een gigantisch negatief verschil met de Hyundai I10, die ik eerder had. Nog 1 jaar bikkelen en dan...? Ik vind het zo onplezierig om te rijden, vandaar de lage km stand. Als ik iets verder wil, dan naar het winkelcentrum, pak ik onze MG ZVS
Dag Smart
Afscheid van de Smart genomen en leasecontract voortijdig opgezegd aangezien ik er nauwelijks mee reed. Deels door geen woon-werkverkeer meer, maar ook omdat ik er met tegenzin in stapte (zie vorige review). Nu als tweede karretje een oude Fiat Punto dualogic voor een klein prijsje aangeschaft. Ik hou jullie op de hoogte.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee