Skoda Superb Combi 1.5 TSI iV PHEV Business Edition (2025)

| Uitvoering | Superb Combi 1.5 TSI iV PHEV Business Edition |
| Versnellingen | 6, Automaat met dubbele koppeling |
| Bouwjaar | 2025 |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Het gele slagschip
Vandaag het gele slagschip opgehaald, we kwamen bij deze auto uit na vele proefritten die eerst gericht waren op kinderstoel compatibiliteit maar al snel over sloegen naar zit comfort.
We zijn nu enkele dagen verder en bijna alles elektrisch gereden tot nu toe en wat een rust, het akoestisch pakket en de stoffen bekleding helpen daar ook bij. Door de Travel Assist (zelf sturende adaptieve cruise control) zijn we ineens niet meer geneigd om iemand in te halen als die net niet onze snelheid rijd, niet verwacht dat dit zo snel een aanpassing van ons rijgedrag zou geven.
Infotainment is redelijk logisch ingedeeld, fysieke knoppen voor alle belangrijke dingen (volume, temperatuur, stoelverwarming, massage etc.) En via het scherm nog wat handigheidjes als handen en/of voeten verwarmen (eigenlijk niets meer dan ventilatie richting aanpassen)
Telefoons draadloos met Android Auto ook eenvoudig gekoppeld maar ook de ingebouwde navigatie is prima. Stoelen en spiegels aan automatisch in de voorkeurstand van de bestuurder (sleutel) dus naast de binnen spiegel niks aan te passen bij het instappen.
De achterbak is een grootdeel overgenomen door de accu maar de laadvloer is wel vlak, in de non-phev versies heb je een grotere kelder. De ruim 500 liter die overblijft is heel recht toe recht aan en "eerlijk". Dit is iets wat ons bij veel auto's enorm tegen viel dat het allemaal gerommel rond wielkasten en inspringende delen was.
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Skoda Superb Combi 1.4 TSI iV Sportline Business

Skoda Superb Combi 1.5 TSI iV Laurin & Klement Panorama, Trekhaak, Stoelventi
- 2024

Skoda Superb Combi 1.4 TSI iV Sportline Business 218PK DSG SOH 97%, Trekhaak, Pano-Schuifdak, Elektrische Memorystoel, Stoelverwarming, Achteruitrijcamera, Virtual Pedal, Keyless, 19" LM Velgen, Adaptieve Cruise Control

Skoda Kodiaq versus Superb Combi: twee zielen, één hart

Skoda Superb door studenten omgetoverd tot pick-up

Dit zijn de beste plug-in hybride auto’s tot €45.000

De Skoda Kodiaq en Skoda Superb Combi zijn even duur, maar dit zijn de verschillen – Back to Basic