Skoda Octavia 1.6 75pk GLX (1998)
| Uitvoering | Octavia 1.6 75pk GLX |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 1998 |
| Jaar van aanschaf | 2000 |
| KM-stand bij aanschaf | 84.000 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Tot u schrijft een zeer tevreden Skoda bestuurder. Sinds december 2000 ben ik in het bezit van een Skoda Octavia 1.6 glx. Een pracht van een wagen in de kleur metallic grijs. Toen ik de auto kocht was hij voorzien van electrisch schuif/kantel dak, een 1.6 motor (75 pk), trekhaak, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, ’houtlook’-stickers op het dashboard, leren pook en handrem, electrische ramen en spiegels (spiegels tevens verwarmd). Het enige wat niet naar mijn zin was toen ik de auto aanschafte waren de standaard skoda wieldoppen. Deze heb ik laten vervangen door 8-spaaks lichtmetalen velgen. Verder heb ik er een steroe-installatie ingebouwd inclusief nieuwe boxen. Sinds gisteren is mijn Skoda voorzien van cruise control die ik samen met een vriend heb ingebouwd. Met andere woorden: ik hoop nog lange tijd plezier te hebben van Mijn Skoda!
Echte problemen heb ik tot nu toe niet gehad. De standaard zaken zoals een APK-keuring en een grote beurt gelden voor iedere auto ouder dan 3 jaar.
Wel is er bij het laatste groot onderhoud een nieuwe distributieriem geplaatst. Maar ook dat is geen punt om van wakker te liggen. Bij het garagebedrijf waar ik mijn auto in onderhoud heb, hebben ze aangegeven dat de schokdempers achter beginnen ’te zweten’. Deze ga ik binnenkort zelf vervangen. U leest het wel, weer geen grote mankementen en dus een zeer tevreden Skoda Octavia bestuurder!