AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Skoda Karoq 1.5 TSI ACT Greentech Business Edition (2024) #2
Uitvoering | Karoq 1.5 TSI ACT Greentech Business Edition |
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Trillingen en lawaai op licht oneffen wegen
Gebreken :Trillingen en lawaai op licht oneffen wegen die niet ernstig worden genomen door de concessiehouderA&M. Auto wordt niet hersteld. Volgens de concessiehouder ...op termijn moeten we ons aanpassen ( gewoon worden) aan dit lawaai en trillingen ...of ...niet rijden op hobbelige weg, autostrade.
In normale omstandigheden een zeer aangenaam rijgedrag op vlakke wegen.
We vinden dat de gebreken van deze nieuwe Karoq tenminste ernstig worden genomen en worden hersteld.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Skoda Karoq

Skoda Karoq 1.5 TSI ACT Business Edition Plus|Elektrische Achterklep|Virtual Cockpit|Stuur verwarming
- 2024
€ 33.500

Skoda Karoq 1.5 TSI DSG Sportline/ Panodak/ Navi/19 LM /Camera/Trekhaak wegk
- 2023
€ 40.450

Skoda Karoq 1.5 TSI ACT Sportline Business | Elk. A-klep | Camera | Keyless | Lane Assist | Prijs Rijklaar!!
- 2025
€ 42.745
Skoda Karoq - Rij-impressie
Klassiekers
Toen deze Opel Rekord op kenteken ging, stond de Omega al in de showrooms - Liefhebber gezocht
Noord-Holland verhoogt provinciale motorrijtuigenbelasting
De Toyota bZ4X verliest de helft van zijn naam in de VS