Skoda Fabia Combi 1.4 16V 75pk Creation (2003)
Uitvoering | Fabia Combi 1.4 16V 75pk Creation |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Wat een fijne auto en wat compleet voor die centen.
Ga maar eens op zoek voor dat geld, gauw zul je toch tot de conclusie komen dat de fabia combi helemaal niet zo"n verkeerde keuze is.
Lang heb ik er over na moeten denken, maar toch heb ik de doorslag gegeven, het werd toch de fabia combi ’creation’ 1.4 16v, echter in de 75 pk versie. Het rijgedrag vindt ik voor deze klasse erg goed. Oneffenheden worden goed opgevangen door het nieuw VW(polo) onderstel. Over de trekkracht hebben we ook niet te klagen, zelfs onder de 2000 toeren vindt ik hem al aardig uit de kelder komen.
Het benzine verbruik vindt ik gewoon domweg te gek.
Ik haal er zelfs ruim 1 op 20 mee, bij een snelheid van ca. 90 km/h in de 5 en da"s helemaal niet gek voor een wagen van bijna 1100 kg.
Over de interrieurruimte kunnen we gewoon kort zijn, zeg maar formaat golf IV, echter is de kofferruimte wel groter. Ook is hij zeer toegankelijk. De afwerking van m"n skoda vindt ik gewoon perfect. Ik heb veel mensen horen zeggen;het is net een VW. en daar kan ik mij volledig bij aansluiten. Het enige kritiekpuntje dat ik kan geven is dat je met de airco aan,wel wat vermogensverlies moet incasseren, dat merk je vooral bij het accelleren. Maar eenmal op de weg merk je er helemaal niets meer van en het verbruik blijft ook hetzelfde.
Mijn conclusie van deze auto is dat je gewoon veel value for money hebt.
Geen problemen.