Skoda Fabia Combi 1.2 TDI Greenline (2011)

autoreview

Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia Combi GreenlineSkoda Fabia Combi GreenlineSkoda FabiaSkoda FabiaSkoda FabiaSkoda FabiaSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia Combi ScoutSkoda Fabia Combi ScoutSkoda Fabia Combi ScoutSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia Combi ScoutSkoda Fabia Combi ScoutSkoda Fabia Combi Scout

Signalement

UitvoeringFabia Combi 1.2 TDI Greenline
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2011
KM-stand bij aanschaf8 km
KM-stand laatst1.500 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

aangename verrassing

 • 500 km

In april de Greenline combi 1.2 besteld.Keus wat onvoorzichtig bepaald door financiële voordelen en zeer korte testrit. Door later gelezen testverslagen en reviews sloeg de twijfel toe of de keuze wel een juiste was. Begin augustus werd de auto afgeleverd.Op het eerste gezicht al een meevaller.Ze ziet er best aardig uit. Omdat ik bang was dat de prestaties zouden tegenvallen Heb ik de motor direct getuned.Ze reed meteen als een zonnetje zeker niet minder dan de Opel Meriva 1.6, die ik voorheen had, zelfs iets 'degelijker'.Het enige nadeel is het bandengeluid bij een wat ongelijke weg. Achteraf ben ik buitengewoon blij met mijn keuze voor deze auto. Ik besef wel dat dit niet meer dan een eerste indruk is, een paar duizend kilometer verder zal ik aangeven of ik nog zo tevreden ben. Over de gebruikskosten bijvoorbeeld kan ik nog weinig zeggen (nu 5/100)en ook over de betrouwbaarheid wacht ik nog even met uitspraken.

Nog steeds aangenaam

 • 1.500 km

Na 1500 kilometer kan je nog niet zoveel zeggen over een auto. Maar toch over de Fabia moet ik nog wat kwijt in aansluiting op mijn review over de eerste 500 km. Allereerst ben ik heel tevreden over de gekozen opties. Het Maxidot display geeft een schat aan info, de climatonic doet het perfect en biedt een goede luchtcirculatie. De parking distance control geeft -en dat had ik niet verwacht- behalve geluidssignalen ook een visueel beeld op het scherm van de autoradio.Ook het multifunctionele stuurwiel en het navigatiesysteem werken naar behoren.Alhoewel niet genoemd bij de opties heb ik toch een reservewiel met toebehoren. laten installeren.

Het dieseltje rijdt alweer een stuk soepeler, dan in het begin. Schakelen onder de 2000 toeren is geen probleem hij trekt het dan naar behoren. De tuning speelt daar natuurlijk ook een rol in. Wat betreft het verbruik zit ik nu op de 1 op 25. Hierbij moet je wel in aanmerking nemen dat ik het merendeel op 80 km wegen rijd ende rest(ong
10%) op de snelweg (100 a 120)

Het is gek maar ik heb iets met deze auto. Over het algemeen zie ik een auto als een gebruiksvoorwerp. Dit keer is mijn faab behalve gebruiksvoorwerp iets meer.Ik hoop dat het bij de volgende aanvulling (bij 10000 km) nog net zo is

4,3
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Skoda Fabia

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (8)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens