Seat Ibiza 2.0 Sport (2004)

Seat Ibiza
Seat IbizaSeat IbizaSeat IbizaSeat IbizaSeat IbizaSeat Ibiza - interieurSeat Ibiza - interieur

UitvoeringIbiza 2.0 Sport
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2005

In december 2008 had ik een Seat Ibiza 2.0 Sport aangeschaft. Intussen heb ik de auto niet meer. Na een maand op benzine gereden te hebben heb ik er een LPG installatie van BRC in laten monteren.
De auto reed altijd perfect ik heb er eigenlijk nooit bijzondere reparaties aan gehad. Ik hoorde van de Seat dealer dat niet alle Seat modellen goed op gas rijden, maar ik heb hier dus geen problemen mee gehad.
Ons gezin bestaat uit 4 personen, mijn kinderen waren tijdens de aanschaf van de auto 10 en 12 jaar oud, dus ze konden toen redelijk goed achterin zitten. De ruimte die ze achterin hadden was niet ruim, maar het kon. Op de auto zat een trekhaak. Wij zijn met deze auto 3 x naar Italie geweest met daarachter een vouwwagen. De Seat had geen probleem om de vouwwagen te trekken.

Het verbruik van de auto op benzine vond ik veel 1:11 en op gas 1:9 a 10. En ik ben geen echte snelheids duivel.

De wegligging was goed, onder de Seat zaten wel brede banden 205/40/17. Dit wil ik nooit meer, elk hobbeltje in het wegdek voel je, Comfort was wat dat betreft slecht.

Bagageruimte was nihil, met boodschappen halen zat je achterbak snel vol, maar dat weet je natuurlijk als je de auto koopt.
Voor de rest heeft de auto ons altijd gebracht waar we heen wilde. De auto had ook genoeg luxe en ook dat deed het altijd naar behoren.
Sinds oktober 2012 rijdt ik een andere auto mijn kinderen worden wat groter en hierdoor hebben wij wat meer ruimte nodig. Ik heb de Seat ingeruild voor een Audi a4 Avant. Met de Seat heb ik 115000 km op gas probleemloos gereden

De dealer "De Dreu" seat dealer waar ik de auto had gekocht heeft altijd, als er een probleempje was, de zaken netjes en goed afgehandeld. Dus ik heb mijn volgende auto een Audi A4 avant daar weer gekocht.

7,0

PRIVATE LEASE Seat Ibiza