Seat Ibiza 1.4 16V 75pk Stella (2003)

Seat Ibiza
Seat IbizaSeat IbizaSeat IbizaSeat IbizaSeat IbizaSeat Ibiza - interieurSeat Ibiza - interieur

UitvoeringIbiza 1.4 16V 75pk Stella
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2003

Mijn eerste auto, helaas was de keus niet aan mij welke auto het zou worden. Toch ben ik zeer tevreden met de keuze van mijn werkgever om de jongste medewerkers een Seat Ibiza als lease-auto aan te bieden.

Als pluspunten van de Seat Ibiza vind ik:
* de sportieve uitstraling van de auto
* de standaard uitrusting, bijvoorbeeld centrale vergrendeling met afstandbediening, ABS en airbacks
* de wegligging, sportieve rij-eigenschappen
* instelmogelijkheden zitpositie achter het stuur

Verbeterpunten zijn:
* de vering, op klinkerwegen kraakt de auto te veel
* instap naar de achterbank is lastig, de voorstoel schuift niet naar voren bij het voorover klappen van de voorstoel;
* beenruimte op de achterbank achter een bestuurder die langer is dan 1 meter 80 is niet royaal;
* kraken van het stuur (niet overdreven hard, maar toch wel iets waar je je als gebruiker aan gaat ergeren)

Kofferbakvergrendeling is binnen één maand kapot gegaan, hierdoor ging de kofferbak tijdens het rijden een klein eindje open, het probleem is door de garage verholpen.

7,0

PRIVATE LEASE Seat Ibiza