Saab 900 SE 2.5i V6 Coupé (1996)

Saab 900 Coupé

Uitvoering900 SE 2.5i V6 Coupé
Bouwjaar1996
Jaar van aanschaf2018

Eindelijk weer mijn auto,,,!

Op het moment dat ik deze auto hoorde in het donker, had net 1,5 uur file gereden met mijn Peu en er knipperden al diverse lampjes, dat ik moest stoppen., was ik al verkocht! De grom van deze 2.5 liter V6 SAAB is zo verbijsterend, dat je niet anders kunt dan de deal rond maken. De verkoper moest de auto van zijn partner verkopen en dat was mijn geluk, ik ging strak in het zadel en bood hem een prijs. Hap, d8 hij en ik dus ook. Die vis heb ik binnen en een hele grote voor een z8e prijs. We spraken wanneer ik de SAAB zou halen en 1,5 dag later met een kameraad gehaald. De verkoper gaf me n kompliment, over het inparkeren bij het postkantoor. Tja, heb 8 SAAB's gehad in allerlei soorten, smaken en kleuren, dus dit gaat dan wel. Terug naar huis, stiekum af en toe de S-knop getoucheerd, waarbij diverse AUDI, BMW en Mercedes fanaten hun hoofd fronsen over zoveel vermogen van deze Zweedse automobiel van 1996. Pr8ig dit, echter dat kost ook brandstof! :-( Heb tijdens een rit van Zwolle naar Oss een gemiddelde gereden van 1 op 13 bij een constante van 130km en dat vind ik meer dan acceptabel. Er zijn wat dingetjes aan de auto, maar die worden met liefde gerepareerd door vakkundige monteurs. Een monteur zei me, dat ik met deze auto, een flinke slag had geslagen en waarschijnlijk momenteel 1 van de weinigen ben, die zo'n auto (met alle opties) bezit voor een prijs, waar je om mag lachen en waarvoor je nog geen LADA uit de jaren 80 koopt. Ik ben een spekkoper! ;-)