AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Saab 9-3 Coupé SE 2.0 Turbo (1998)
Uitvoering | 9-3 Coupé SE 2.0 Turbo |
Bouwjaar | 1998 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Ik ben zeer tevreden over deze Saab, fantastische prestaties door de sterke 2.0 Turbo motor met standaard 185 pk. Het chassis was mij aanvankelijk wat te veel op comfort gericht, maar na toepassing van een sportchassis (Hirsch) ook hier niets dan lof. Al met al een waardig opvolger van mijn vorige Saab (een 900 T16, klassiek model).
Het enige probleem dat ik heb gehad is een kapotte magneetkoppeling op de Aircopomp, natuurlijk precies in hartje zomer bij temperaturen boven de 30 graden :-( Gelukkig kon de dealer het snel verhelpen.
10,0

Saab 9-3 Coupé 2.3 Turbo Aero | One of a kind |
- 2001
€ 13.950

Saab 9-3 Cabrio 2.0t S|Leer|Cabriolet|Zojuist APK en beurt gehad
- 2002
€ 5.990

Saab 9-3 Sport Sedan 1.8t Linear Automaat Ecc Cruisecontrol Leer Stoelverwarming Pdc Xenon Lm Velgen Trekhaak ***Youngtimer***
- 2002
€ 5.950