Rover 75 2.0 CDT Sterling (2002)

Rover 75 2.0 CDT Sterling (2002)

Uitvoering75 2.0 CDT Sterling
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2023

Eindelijk een Rover 75

Vanaf dat de Rover 75 in 1999 al gedroomd om er 1 te bezitten, nu na 24 jaar eindelijk de knoop door gehakt en een Rover 75 CDT uit Juni 2002 met maar 126000 km op de teller, maar eerst toen mijn oude auto uit 2015 met maar 30.000 km verkocht.
En ik heb er geen seconde spijt gehad van de Rover 75 wat rijd hij geweldig! ok er zijn wel zaken die aangepakt moeten worden, namelijk al de loze storingen op het display wat er eigenlijk niet blijken te kloppen op 21 December voor het eerst met de Rover 75 naar de Rover 75 specialist Akkermans in Goes om hem na te laten kijken en eventuele gebreken te laten herstellen, verder is de lak niet in een geweldige staat veel kleine krassen dus in het voorjaar hem laten polijsten, verder de licht metalen wielen laten herstellen i.v.m. stoeprand schade, verder moet de hemelbekleding vervangen worden om dat deze los laat wat een bekend probleem is bij alle Rovers. In mijn volgende review zal ik de voortgang van de gevonden gebreken en oplossingen laten weten

7,5