Renault Zoe R135 Intens (2020) #2

autoreview

Renault Zoe R135 Intens (2020) #2
Renault Zoe R135 Intens (2020) #2Renault Zoe R135 Intens (2020) #2Renault Zoe R135 Intens (2020) #2Renault Zoe R135 Intens (2020) #2Renault Zoe R135 Intens (2020) #2Renault Zoe R135 Intens (2020) #2Renault Zoe R135 Intens (2020) #2

Signalement

UitvoeringZoe R135 Intens
Versnellingen1, Automaat
Bouwjaar2020
Jaar van aanschaf2020
KM-stand laatst5.021 km
Lezerswaardering: 60%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Mijn eerste EV

 • 5.021 km

Door het vele thuiswerken ging ik in 2020 steeds minder autorijden. Mijn grote oude Saab werd hooguit in het weekend gestart voor een boodschappenrondjeen hij vond dat duidelijk niet fijn. Toen ik ook nog een andere baan kreeg waardoor ik - ook zonder corona - veel minder hoef te rijden, was het moment aangebroken om naar een andere auto om te zien. En liefst een elektrische, want mijn eerste rit in een elektrische auto in 1991 ben ik nooit vergeten.
Omdat ik wel een beetje knappe actieradius wilde, van meer dan 300 kilometer, vielen de meeste gebruikte elektrische auto's af. Zo ontstond het idee om een Renault Zoe privé te leasen. Een proefrit bij de lokale Renault-dealer was overtuigend genoeg, de offerte helaas niet. Voor de prijs van een Zoe in Zen-uitvoering bij de dealer, had ik bij leasemaatschappij Arval een Intens.
Op 17 september werd mijn nieuwe Renault Zoe Intens thuis afgeleverd. Inmiddels heb ik in 9 maanden net 5.000 kilometer gereden, want ja, corona.
En het moet gezegd, 't rijdt geweldig. Met zijn tweeën hebben we goed de ruimte, de kofferbak is groot genoeg voor de boodschappen, met zijn vieren gaat het ook nog. Erg leuk is natuurlijk het infotainmentsysteem. De routeplanner werkt prima, via Android Auto werkt ook Google Maps goed en Spotify doet het ook prima. Het elektrisch rijden is een verademing, de Zoe geeft prima respons op het gaspedaal, de wegligging is goed en de stevige vering kan ik wel waarderen.

Binnenkort hoop ik de Zoe wat vaker in te zetten, als we weer naar kantoor kunnen. Dat wordt een heel nieuwe ervaring!

4,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE Renault Zoe

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens