Renault Zoe R135 Edition One (2019) #2

autoreview

Renault Zoe
Renault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault Zoe

Signalement

UitvoeringZoe R135 Edition One
Versnellingen1, Automaat
Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2021
KM-stand bij aanschaf35.000 km
KM-stand laatst37.000 km
Lezerswaardering: 43%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Eerste maanden met de ze 50

 • 37.000 km

Omdat we grotere afstanden gaan rijden, een Zoë met 50 kWh accu tweedehands gezocht.
Wat is dat een verschrikkelijk gedoe!
Prijzen zonder BTW, huur accu of koopaccu staat soms op de laatste regel van de advertentie, prijzen, waarbij subsidie alvast van het aankoopbedrag is afgetrokken, eerst werd ik er gek van, toen steeds slimmer met zoeken op allerlei sites, toen een aantal verkopers met name bedrijven eens goed mijn kritiek gegeven..
Uiteindelijk een hele goede Zoë gevonden, en die particulier gekocht van een ondernemer.

Deze Zoë rijdt beter dan de vorige Zoë, al is de SOH van de accu wat minder.
Bandjes stevig op spanning 2.8 en gaan.
Net een set winterbanden gekocht, Nokian hiitaapallitta 185 15 inch met lage rolweerstand! Het zal me benieuwen wat het qua verbruik gaat opleveren.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Renault Zoe

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens