Renault Twingo SCe 70 Expression (2015)

Renault Twingo SCe 70 Expression (2015)

UitvoeringTwingo SCe 70 Expression
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2015

Eindelijk de Twingo 3

• 200 km

Eindelijk was het zover al was dat onze eigen keuze natuurlijk.In de zomer hadden we op het circuit van Spa al een Renault Twin gezien en dat beloofde veel.Als tweede auto hadden we een fiat 500 maar dit was een lounge uitvoering en we waren op zoek naar een open dak/cabrio 500.De prijzen van die uitvoering zijn echter skyhigh en bij het zien van de Twingo met stoffen schuifdak waren we om.Naar de dealer in Sneek en proefgereden in een uitvoering met een stoffen dak.Dit moet hem worden als we tenminste er uit konden komen met de inruil van de Fiat 500.wel wilden we de Twingo pas in januari 2015 op naam laten zetten en dit was mogelijk.Gisteren de eerste kilometers gereden nadat we eerst een onder het genot van een bakje koffie uitleg over de werking hadden gekregen bij ABD Sneek.Voorin heb je voor een kleine auto lekker veel ruimte en zit je lekker hoog (vergelijkbaar met de 500) en dit vergemakkelijkt ook het in en uitstappen en tevens heb je een mooi zicht op de weg.achterin is het voor dit type auto ook nog prima uit te houden en zeker voor 2 kinderen ruim plaats.Voor 2 volwassenen tot 1.80 m is het ook nog voldoende maar daarboven zit je met je kruin tegen het plafond/dak en dat is misschien ook omdat we hebben gekozen voor een stoffen schuifdak want dat neemt altijd wat extra ruimte.De uitvoering is Expression met airco leren stuur en omdat we gekozen hebben voor wit ook zowel in als exterieur het rouge pakket genomen.Binnenkort wordt er nog een zwart rode striping op de flanken aangebracht die vergelijkbaar zijn met de sport uitvoering.Deze kan je alleen op een bepaalde uitvoering krijgen maar daar is de prijs vindt ik veel te hoog van.Over de rijkwaliteiten kan ik nu nog niet zoveel zeggen, daar is het nog te vroeg voor.Wel is hij tot 110 km redelijk stil en pas daarboven hoor je het motortje meesnorren .wordt vervolgd.de beoordeling is dus ook wat lastig .

7,0